Egon Veevo

Yhteistyökumppanit

Schaumansali

Moderni ja korkealaatuinen Schaumansali soveltuu kaikenlaiseen tapahtumakäyttöön ja tarjoaa monia mahdollisuuksia konserttien, konferenssien, luentojen ja näyttelyiden järjestämiseen.

Salissa on muunneltava akustiikka, joka mahdollistaa klassisen ja rytmimusiikin esittämisen ja soveltuu myös musikaali ja ooppera teoksiin. Orkesterisyvennys on ainoa laatuaan pohjanmaan konserttisaleissa ja saliin mahtuu 361–405 katsojaa, riippuen hissinäyttämön asennosta. Schaumansalista on suora yhteys huippumoderniin studioon, joka mahdollistaa korkealaatuiset konserttitaltioinnit sekä äänitetuotannon.

Lisätietoja täältä.

Yrkeshögskolan Novia

Yrkeshögskolan Novian yksikkö Pietarsaaressa tarjoaa kulttuurikoulutusmahdollisuuksia kuten: kuvataide, graafinen suunnittelu, sisustusarkkitehtuuri, valokuvaus, näyttämötaide ja musiikki, sekä kulttuurin ja yrittäjyyden tutkimusta ja kehittämistä. Noin 300 Novian 4000 opiskelijasta löytyy Pietarsaaresta ja henkilökuntaa on 30 henkeä Novian yhteensä 400 henkilökunnan jäsenestä.

Lisätietoja täältä.

Yrkesakademin i Österbotten

YA! tarjoaa Pietarsaaressa mahdollisuuden kahteen kulttuurialan peruskoulutukseen; muusikko tai kuvallisen ilmaisun perustutkinto.

Lisätietoja täältä.

Wava-opisto

Wava-opistossa voit harrastaa musiikkia, tanssia, teatteria tai kuvataidetta tavoitteellisesti, olitpa sitten vauva tai vaari. Tarjolla on myös sanataidetta projektin muodossa.

Lisätietoja täältä.